Artés impulsa lots de Nadal amb productes fets al poble amb l’objectiu de promoure el producte local aquestes festes

Dins la línia de treball de promoció del producte km0 que impulsen l’ajuntament d’Artés i la Xarxa per a la Sobirania Alimentària de la Catalunya Central (XaSACC) , vuit empreses del municipi que elaboren producte agroalimentari participen en la iniciativa d’oferir algun dels seus productes en els lots de Nadal 100% fets a Artés. L’objectiu d’aquesta acció és potenciar el consum de productes elaborats a Artés durant aquestes festes de Nadal i sensibilitzar sobre la importància de consumir productes de proximitat i de qualitat.

Els lots s’adrecen tant a empreses com a entitats i a veïns i veïnes d’Artés que vulguin oferir un detall de qualitat i de proximitat per celebrar aquestes festes i s’emmarcaran dins la campanya de promoció de l’economia local #fempoble.

Hi ha 5 tipologies de lots amb una mostra representativa dels productes que s’elaboren al municipi: cava, vi, ratafia, cervesa, torró, carquinyolis, neules, galets i bull blanc. Les empreses que hi participen són el Celler Cooperatiu d’Artés, el Celler Gibert, el Celler Solergibert, Cerberus – Societat cervesera artesenca, la Pastisseria Pessics, Casa Amella, Carnisseries i Xarcuteries Posas i forn de pa de Cal Ton.

Els lots es poden encarregar en línia, a https://btiquets.com/event/lots-de-nadal-100-fet-a-artes, o bé en algun dels establiments col·laboradors (Celler Cooperatiu d’Artés, Celler Gibert, Celler Solergibert, Cerberus, Pessics Pastisseria, carnisseria i xarcuteria Posas i forn de pa de cal Ton).

També s’ha fet difusió a les empreses del municipi via correu electrònic i a la ciutadania en general via xarxes socials. El termini per encarregar els lots finalitza el 14 de desembre. Els dubtes i suggeriments es poden adreçar a promoeco.artes@artes.cat.

No responses yet

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Acerca de este sitio

Este puede ser un buen lugar para presentarte a ti mismo y a tu sitio o para incluir algunas acreditaciones.